Hernieuwbare energie voor uw woning of bedrijfspand

Energiezuinig

Energie-zuinige installaties

U kunt bij ons terecht voor alles wat hernieuwbare energie aangaat. Met 10 jaar ervaring durven we zeggen dat we experts zijn in het plaatsen van zowel zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen als batterijen. Wij weten perfect welke installatie u het hoogste rendement bezorgd tegen de beste prijs. Wij presenteren enkel kwalitatieve producten, waar we zelf 100% achter staan. Ook voor onderhoud en herstellingen kan u op ons rekenen. Onze “dienst na oplevering” maakt er een punt van om alle herstellingen binnen zeer korte termijn uit te voeren, al dan niet binnen de nog geldende garantie.

Zonnepanelen

Als geregistreerd aannemer zorgen wij voor een optimale werking en rendement van uw zonnepanelen. Zo bent u zeker van de beste kwaliteit.

Warmtepomp

Wij adviseren en installeren het juiste type warmtepomp aangepast aan uw woning. Voor onderhoud en herstelling kan u ook bij ons terecht.

Batterijopslag

Dé oplossing tegen de nadelen van de digitale meter! Bespaar door overtollige zonne-energie op te slaan in een accu voor gebruik.

Airco

Met een airco-installatie koel en verwarm je moeiteloos een volledige woning, kantoor, winkel… Combineer tot acht binnenunits.

Laadpalen

Laadpalen voor elektrische voertuigen kunnen worden geïntegreerd in een duurzame energieoplossing.

Domotica-sturingen voor elektriciteit en sanitair

Bij nieuwbouwprojecten automatiseert VF Energy verwarming, warm water en elektriciteit, in samenwerking met de hernieuwbare energie-installaties. U kan dus bij ons terecht voor de volledige installatie van alle technieken met betrekking tot een energie-lage of energie-neutrale woning of bedrijfspand.

Uiteraard geven wij een uitgebreide uitleg over de werkwijze van de systemen. Bovendien gaan wij prat op een snelle interventie bij eventuele pannes of defecten.

TOP